Social

#idei de cadouri #cadouri inedite #cadouri

Idei de cadouri inedite, potrivite pentru o iubitoare de make-up

Make-upul este considerat a fi arta frumosului, astfel ca, un cadou potrivit pentru o iubitoare de machiaje trebuie sa fie util si sa o ajute in procesul creativ. Iata cateva idei de cadouri care, cu siguranta, vor fi apreciate de catre orice iubitoare de make-up:

 

Produse de make-up

Pentru ca o iubitoare de make-up nu poate avea niciodata suficiente produse de machiaj, atunci cand te gandesti la un cadou pentru ea, primele lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare sunt alte produse care i-ar fi utile.

Daca te gandesti sa ii cumperi un fond de ten de calitate, asigura-te ca ii cunosti suficient de bine culoarea naturala a tenului sau ca stii deja ce nuanta de fond de ten i se potriveste, pentru ca altfel risti sa ii cumperi o nuanta pe care sa nu o poata folosi.

Un alt produs de make-up pe care il va indragi sunt fardurile pentru ochi. Daca prietena ta iubeste sa se machieze strident si sa foloseasca nuante puternice, atunci opteaza pentru o paleta de culori care contine nuante de verde, albastru, mov sau auriu. In situatia in care prietena ta prefera un make-up de zi, cu nuante subtile, poti sa optezi pentru o paleta de farduri in nuante nude, maro sau roz piersica.

Daca iti doresti sa impresionezi cu adevarat, poti sa optezi pentru truse de machiaj care contin mai multe produse si accesorii utile pentru un make-up reusit. In functie de dimensiunea lor, acestea contin de obicei farduri pentru pleoape, blush, creioane pentru buze si accesorii precum pensule si buretei pentru aplicarea produselor.

Curs de make-up pentru perfectionare

Indiferent ca prietena ta are deja o cariera in domeniul frumusetii sau pastreaza aceasta activitate ca hobby, cu siguranta, ar incanta-o un curs de make-up pentru perfectionare. Fie ca optezi pentru un curs individual, fie pentru un curs de grup in care sa invete alaturi de alte impatimite ale machiajului, un curs de make-up pentru perfectionare se numara printre dorintele oricarei iubitoare de machiaj.

Carti despre realizarea unui machiaj impecabil

O alta metoda prin care iti poti ajuta prietena sa invete mai multe despre arta machiajului si sa se perfectioneze, utilizand mai multe tehnici de make-up, sunt cartile. Exista diverse carti, atat in limba romana, cat si in limba engleza, scrise de make-up artisti renumiti, pe care prietena ta probabil s-ar bucura sa le aiba.

Poti opta fie pentru o carte in care se vorbeste despre tehnicile generale de machiaj, fie pentru o carte care se axeaza doar pe anumite tehnici. Daca stii ca isi doreste foarte mult sa se perfectioneze pe un anumit tip de machiaj, atunci o carte care contine detalii despre tipurile respective de machiaj ar fi ideala pentru ea.

Alte idei inedite de cadouri

Pe langa ideile prezentate mai sus, iti propunem si alte cadouri care ar putea fi utile si apreciate de catre orice iubitoare de make-up:

obiecte decorative personalizate. Exista diverse obiecte decorative, precum tablouri, cani sau brelocuri, pe care le poti personaliza folosind desene care reprezinta accesoriile nelipsite din machiaj. De exemplu, poti sa ii faci cadou prietenei tale un tablou cu poza ei, pe care sa il personalizezi adaugand diverse pensule de machiaj sau produse preferate.

geanta pentru produse cosmetice. Un astfel de cadou va fi mereu util deoarece prietena ta il va putea folosi pentru a-si transporta in siguranta produsele de make-up.

organizator cosmetice. Pentru a o ajuta sa fie cat mai organizata si sa aiba grija de produsele ei de make-up, poti sa ii faci cadou un organizator de cosmetice care se gaseste in comert in diferite dimensiuni si culori.

Atunci cand vrei sa impresionezi o iubitoare de make-up, trebuie sa ii cumperi un cadou care se potriveste de minune cu acest domeniu. Inspira-te din ideile de cadouri prezentate in acest articol si uimeste-ti prietena cu un cadou inedit.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea