Social

Hipermarketuri fara semafoare

Semaforul care permitea accesul pe DN 1 clientilor centrului comercial deschis de curind linga Aeroportul Baneasa a fost desfiintat.

Ministrul Gheorghe Dobre s-a deplasat joi cu mare alai la fata locului pentru a scoate din functiune semaforul care incurca traficul pe DN 1. Semaforul trebuie indepartat pentru ca produce inconveniente in circulatia pe drumul national, a spus ministrul Transporturilor. Echipele Directiei de Drumuri si Poduri Bucuresti au muncit o ora pentru a desfiinta aparatul buclucas. Semaforul a fost montat in urma cu trei saptamini, si desi reprezentantii agentilor comerciali din zona au fost somati sa-l demonteze, nu au reusit sa o faca, astfel incit sarcina aceasta ne-a revenit noua, a declarat Serban Ghine, directorul DDP Bucuresti.

Acces in DN 1 prin Aleea Privighetorilor

Ca urmare a acestei actiuni, drumul de acces la DN 1 al clientilor centrului comercial a fost inchis. Clientii au posibilitatea de a iesi pe DN 1 printr-un alt drum si nu pe drumul national, unde circulatia atinge in medie 25.000 de masini pe zi, respectiv 50.000 de masini in weekend, a spus Dobre. Este vorba despre Aleea Privighetorilor (strada pe care e situata academia de politie si care vine dinspre Gradina Zoologica), care poate fi folosita pentru a iesi de la supermarket in DN 1.

Reprezentantii centrului comercial nu sint foarte incintati de aceasta masura, pentru ca detin autorizatie de montare a semaforului. Niste inconstienti din cadrul Companiei Nationale a Drumurilor au dat niste aprobari, desi noi largim pe sase benzi acest drum. Noi nu facem blocaje pe soseaua pe care o extindem tocmai pentru a fluidiza traficul. Cei care au dat aprobari vor primi sanctiuni care vor merge pina la desfacerea contractului de munca, a mai afirmat Dobre.

Dobre demolatorul

Ministrul Gheorghe Dobre nu se poate lauda cu mari performante de cind a preluat acest minister, fiind criticat chiar de presedintele Basescu. Acum a reusit sa devina cel dintii ministru care desfiinteaza ceva ce tocmai a fost instalat. Culmea este ca a demontat un aparat care avea autorizatie de functionare chiar de la subalternii sai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea