Social

#stilago.ro #haine #reduceri #haine toamna #reduceri haine # heine

Haine pentru sfarsit de toamna - Heine

Inca ne mai bucuram de un de toamna prelungit. Asadar, de ce nu ne-am bucura si de reducerile pe care aceasta perioada le aduce in ceea ce priveste hainele de sezon? Iata cateva piese vestimentare special create pentru aceasta toamna.

rosie - Heine


Aceasta jacheta este potrivita pentru acest sezon mohorat. Te va scoate in evidenta si te va ajuta sa fii o pata de culoare printre zecile de oameni imbracati in si gri. Haina este prevazuta cu un guler modern, cu rever. Materialul din care aceasta este fabricat contine 65% lana, iar captuseala este in totalitate din .

Modelul jachetei este cambrat, ceea ce inseamna ca iti va pune in evidenta formele frumoase.

Pret: 299 ron, redus de la 593 ron


Jacheta de blugi - Heine

Daca obisnuiesti sa mergi cu masina , aceasta geaca de blugi poate fi perfecta pe post de jacheta. In plus, daca esti friguroasa, o poti purta peste un pulover gros de lana, eventual cu un guler mare si calduros.

Geaca de blugi este foarte feminina, are un guler scurt si inalt, umeri evidentiati cu si talie cambrata.

Pret: 210 ron, redus de la 410 ron



Jacheta neagra - Heine

In cazul in care jachetele subtiri nu sunt potrivite pentru tine si cauti ceva mai gros, aceasta jacheta reprezinta alegerea ideala in acest sens. Haina este recomandata pentru o tinuta casual , are un guler cu nasturi si fermoar cu doua sensuri. Totodata, jacheta este prevazuta cu doua buzunare-petice, detalii din imitatie de piele, curea si mansete despicate.

Aceasta este fabricata in totalitate din poliester .

Pret: 297 ron, redus de la 593 ron.



Sacou Mandarin - Heine

Daca vrei un sacou subtire pe care sa il poti purta pe sub o haina groasa, acesta este alegerea potrivita. Vei arata grozav cu acest sacou pe si cu tricou sau maieu si cateva coliere.

Sacoul este cambrat, este pe stilul casual, dar in functie de hainele cu care il asortezi poate fi si usor elegant. Haina are guler cu rever, buzunare cu clapa si buzunar decorativ pe piept.

Pret: 205 ron, redus de la 410 ron
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea