Social

#black friday 2023 #black friday

Ghid de Black Friday: cum te pregatesti pentru cumpararea electrocasnicelor

Black Friday deja a devenit o sarbatoare de care poti sa profiti la maximum, in special cand vine vorba de produse electronice si electrocasnice. Daca anul acesta de Black Friday iti doresti sa faci o schimbare a electrocasnicelor, ti-am pregatit cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare.

Ce iti doresti de Black Friday? Recomandarea noastra: o plita incorporabila

Black Friday este un moment bun sa investesti intr-un nou design pentru bucataria ta. Pentru ca acum reducerile sunt pe masura asteptarilor, o plita incorporabila este o alegere inspirata pentru confortul tau si ambientul bucatariei.

Alege o  plita incorporabila cu gaz pentru ca iti asigura o suprafata de gatit extinsa unde poti folosi in paralel doua vase de dimensiuni mari. In plus, datorita arzatoarelor cu eficienta ridicata, petreci mai putin timp in bucatarie si consumi mai putin gaz in prepararea mancarurilor.

Fata de alte plite, caldura este distribuita uniform pe suprafata vaselor datorita inelelor de ardere. Astfel, te bucuri de un design nou la un pret accesibil, mancare buna gatita intr-un timp mai scurt si confort pe termen lung.

Stabileste un buget

Chiar daca este un sezon al reducerilor, electrocasnicele inseamna o investitie pe masura, in functie de calitatea lor. Pentru a nu fi luat prin surprindere de promotiile de Black Friday, stabileste un buget pe care vrei sa il aloci cumpararii electrocasnicelor.

Incearca sa nu te limitezi la un buget fix, pentru ca preturile pot fi scazute mai mult sau mai putin decat te asteptai. La fel cum pot varia in functie de locul in care faci cumparaturile, online sau in magazine.

Astfel, asigura-te ca ai suficienti bani pe care sa ii investesti in electrocasnice de calitate, pentru a-ti imbunatati stilul de viata si confortul.

Compara produsele

Cu ceva timp inainte de a incepe oficial sezonul de Black Friday, ai ocazia sa compari produsele pe care ai pus ochii de foarte mult timp. Pentru ca in aceasta perioada fiecare magazin ofera diferite promotii, incepe cautarile inainte.

In magazinele fizice ai ocazia sa vezi produsele, sa iti dai seama de functiile pe care le detin si eventual sa le testezi (electrocasnicele de bucatarie sau cuptorul cu microunde). Iti poti da seama si cum s-ar potrivi la tine casa, daca se potrivesc cu designul sau ce modificari poti sa aduci astfel incat sa creezi un ambient frumos.

Cu acest plan, in ziua marilor promotii cauti electrocasnicele pe care stii sigur ca vrei sa le cumperi, fara a pierde timp sau sansa de a le gasi in stoc.

Instaleaza aplicatiile mobile

Astazi, majoritatea cumparaturilor se fac in mediul online, chiar si in cazul electrocasnicelor mari. De Black Friday, pentru ca cererea si oferta sunt mari, magazinele incearca sa gaseasca diferite metode pentru a asigura o experienta placuta fiecarui consumator.

Una dintre ele ar fi inceperea promotiilor mai devreme, in aplicatiie online ale magazinelor. Ele pot fi cu o ora sau doua inainte fata de site sau magazinele fizice. Daca stii dinainte ce frigider, plita sau masina de spalat iti doresti, atunci nu uita sa instalezi aplicatia mobila a magazinului preferat si porneste notificarile.

Urmareste brandurile

Un alt pas care te ajuta sa obtii ce iti doresti de Black Friday dintre electrocasnicele favorite este sa urmaresti brandurile in social media sau oriunde au expunere. Aboneaza-te si la newslettere pentru a prinde cele mai bune oferte sau promotiile de dinainte.

Esti la curent cu ofertele, cu produsele puse la bataie, dar si cu data in care se anunta marea zi a promotiilor. In plus, pentru fanii activi unele branduri au oferte speciale, asa ca nu rata extra promotiile.

Acesta este ghidul nostru de Black Friday care sa te ajute sa alegi electrocasnicele potrivite, produse care beneficiaza de oferte speciale. Urmareste sfaturile noastre si, cu siguranta, in ziua de Black Friday vei avea comandate electrocasnicele la care ai visat tot anul.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea