Social

# alerta de ger # vremea in romania #ninsori #vant puternic #meteo #ger

Gerul a pus stapanire pe Romania! Temperaturi de -21 de grade! Alerta meteo de vreme rea

Gerul a pus stapanire pe Romania, iar temperaturile au scazut drastic. Potrivit meteorologilor, temperaturile urmeaza sa scada si mai mult in noaptea de marti spre miercuri, cand minimele vor ajunge pana la -21 de grade Celsius.

In intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 – 11 ianuarie, ora 10:00, este alerta de ger in Romania.  

“Vremea va fi rece in toata tara, geroasa in noaptea de marti spre miercuri indeosebi in nord, centru si est (minime termice de pana la -21...-20 de grade in estul Transilvaniei), iar in noaptea de miercuri spre joi mai ales in est si centru (minime termice de pana la -16...-15 grade in estul Transilvaniei).”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 – 9 ianuarie, ora 23:00, sudul Moldovei, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei sunt afectate de o avertizare de tip cod galben de intensificari ale vantului.

“In intervalul mentionat, in sudul Moldovei, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei vantul va avea intensificari cu rafale in general de 55...70 km/h si vor fi perioade in care acesta va fi asociat cu ninsori slabe.

Nota: Pe litoral vantul va continua sa prezinte unele intensificari si in noaptea de marti spre miercuri.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 – 10 ianuarie, ora 08:00, vremea va fi rece, astfel ca temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima de -7...-6 grade. Vor fi innorari mai ales in prima parte a zilei cand, trecator va ninge slab, apoi cerul va deveni variabil. Vantul va sufla in general moderat (temporar cu rafale de 40...45 km/h), amplificand senzatia de frig.

In intervalul 10 ianuarie, ora 08:00 – 11 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -8...-5 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea