Social

Geoana: “Am discutat cu Sorin si maine vom continua discutia”

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, astazi, ca a purtat o discutie cu Sorin Oprescu dar nu a precizat daca a reusit sau nu sa il convinga pe senatorul PSD sa renunte la candidatura sa ca independent.

"Nu noi vom decide acest lucru, am discutat cu Sorin si maine vom continua discutia", a afirmat Geoana.
Mircea Geoana anuntat ca cel care va candida pentru Primaria Capitalei din partea PSD  este un nume deja vehiculat in presa.

Presedintele PSD a adaugat ca decizia finala, privind candidatul la Primaria Capitalei,  va fi luata vineri de Comitetul Executiv al partidului.

Tot astazi presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie  anuntat ca nu se gandeste sa isi retraga candidatura pentru Pirmaria Capitalei, insa este posibil ca organizatia sa sa accepte o alta solutie, daca aceasta va fi in beneficiul partidului.

Intr-un interviu acordat ieri ziarului Gandul,  Sorin Oprescu a anuntat ca intentioneaza sa candideze ca independent la primarie, in cazul in care Comitetul Executiv va face o alta alegere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea