Social

#geoana mitrea #beregata dinti geoana #senat mitrea voiculescu

Geoana: Afirmatiile lui Mitrea sunt o jignire la adresa partidului

Presedintele Senatului a declarat, luni, ca este "mahnit" de materialul audio in care Miron Mitrea spune ca este cu "dintii in beregata lui Geoana" si nu se lasa.

"Nu, ma simt in forma maxima, dar sunt mahnit de faptul ca exista astfel de epitete la adresa unor colegi de partid . Acest gest a fost o jignire la adresa partidului si a colegilor de partid", a mentionat Geoana intrebat daca se simte amenintat de Mitrea.

"Cred ca este o jignire nemeritata la adresa partidului si a colegilor de partid. Cred ca este un gest cel putin neelegant si sunt convins ca la nivelul partidului si al colegilor s-a format o opinie defavorabila", a declarat presedintele Senatului. El a sustinut ca poate sa-i inteleaga dezamagirea lui Mitrea ca nu a devenit vicepresedinte la Senat, dar ca asemenea gesturi sunt de condamnat "Eu pot sa inteleg ca a existat ceva dezamagire dupa votul din Senat, dar totusi suntem oameni civilizati si colegi de partid", a adaugat Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea