Social

#targul de craciun #Targul de Craciun din Capitala

Gabriela Firea muta Targul de Craciun din Piata Universitatii

Anul acesta, targul de Craciun din Bucuresti va avea loc in Piata Constitutiei, si nu in Piata Universitatii, cum se intampla pana acum!

„In premiera, Targul de Craciun va avea loc anul acesta in Piata Constitutiei, iar ca noutate imi doresc foarte mult sa introducem in conceptul de promovare si Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie sa lucram impreuna, sa fim parteneri, in asa fel incat sa impodobim tot Centrul Vechi intr-un mod deosebit, sa cream si aici atmosfera de sarbatoare”, a spus primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, potrivit evz.ro.

Investitorii si-au aratat deja disponibilitatea si interesul pentru proiectul initiat de Municipalitate, mai ales in conditiile in care, prin aceasta masura, se urmareste cresterea numarului de vizitatori. In plus, acestia i-au cerut sprijinul primarului Capitalei in rezolvarea unor probleme pe care le intampina in desfasurarea activitatii, precum limitarea accesului auto si aplicarea de sanctiuni, salubrizarea, amplasarea spatiilor dedicate fumatorilor sau sporirea nivelului de siguranta.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea