Social

#gabriela cristea #playboy #bani

Gabriela Cristea a vorbit despre banii primiti de la Playboy cand a pozat nud in celebra revista

In urma cu 23 de ani, Gabriela Cristea era protagonista unui pictorial in Playboy, despre care se vorbeste si peste ani.

La acea vreme, multe voci afirmau ca Gabriela Cristea a fost una dintre cele mai bune coperti pe care le-ar fi avut vreodata celebra revista dedicata barbatilor. Iar pictorialul ei a primit inclusiv premii in Statele Unite ale Americii, semn ca sedinta foto a fost una, dupa cum s-ar putea spune, de pus in rama.

Acum, la zeci de ani de la acel moment, Gabriela Cristea a fost invitata la podcastul lui Catalin Maruta, iar prezentatorul de la PRO TV nu s-a putut abtine si a adus in discutie si celebrul pictorial din Playboy.

„Imi aduc aminte momentul, un moment ca oricare altul. Adica nu-ti inchipui ca e o chestie wow. Eu am luat toate lucrurile astea firesti. Suna a lipsa de modestie sau cum? Una dintre poze a fost chiar premiata in America la Playboy America. Nu-mi mai aduc aminte exact cu cat am fost platita, dar bine, binisor”, a spus Gabriela Cristea in podcasul „Acasa la Maruta”.

„Consider ca, la momentul la care am vrut sa fac niste lucruri, le-am facut. Stii, cand o sa ajungem acolo, in fata Barbosului, si o sa ne intalnim cu el fata in fata, o sa dam cu subsemnatul”, a mai adaugat Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea