Social

#nunta de poveste # organizare nunta #nunta

5 lucruri care iti vor face nunta sa fie una de poveste

Urmeaza ziua cea mare si vrei ca totul sa fie bine pus la punct si sa ai o zi de neuitat. Asta inseamna ca ai nevoie de o organizare buna si de cele mai bune servicii, intrucat detaliile sunt cele care fac diferenta.

 

In primul rand, trebuie sa gasesti locatia perfecta, sa stabilesti data marelui eveniment si sa faci lista de invitati. Dupa ce aceste puncte principale au fost atinse, poti incepe sa cauti tot felul de idei si servicii inedite. Am pregatit pentru tine cateva idei din care sa te poti inspira pentru nunta ta.

1. Decoratiunile transforma o locatie normala in una spectaculoasa

Orice femeie stie cat de importante sunt elementele de decor si accesoriile atunci cand vine vorba de a da un aspect unic, personal si estetic.

In cazul unei nunti, poti incepe prin decorarea meselor cu aranjamente florale nunta. Acestea inspira romantism, eleganta, puritate si naturalete. Paletele de culori sunt foarte vaste. Poti opta pentru culorile tale favorite sau pentru o culoare vedeta, in cazul in care iti doresti ca petrecerea ta sa aiba o tematica in acest sens.

Panoul cu asezarea invitatilor la mese se plaseaza la intrarea in local si este foarte util pentru prietenii si familia ta. Pe langa aspectul practic, acesta poate fi si el decorat pentru a se incadra de minune in peisaj.

Literele volumetrice luminoase cu initialele voastre vor fi un loc instagramabil. Tu vei obtine niste poze splendide, iar invitatii vor fi incantati sa posteze amintiri pe platformele de social media.

2. Foc de artificii la miezul noptii

In prezent, artificiile sunt utilizate pentru a simboliza bucuria si pentru a celebra evenimente importante. Un spectacol de artificii este, prin urmare, o idee minunata pentru o nunta deosebita, mai ales daca lasi o firma de prestigiu sa se ocupe de asta. Pachetele sunt variate si preturile difera in functie de durata momentului si de efectele pirotehnice incluse.

3. Melodie unica pentru dansul mirilor

Dansul mirilor are rolul de a deschide oficial petrecerea si este cel mai intens si emotionant moment pentru tinerii casatoriti. Daca sunteti pasionati de dans, puteti invata o coregrafie, dar la fel de bine va puteti lasa inspirati pe moment.

Textul cantecului insa este foarte important si practic el creaza toata magia. Pentru a-ti aminti toata viata acest moment, poti opta pentru o melodie personalizata pentru valsul mirilor. Astfel, versurile vor fi despre voi, despre povestea voastra de dragoste si despre cea mai importanta zi din viata voastra.

4. Dansatori pentru animarea invitatilor

Daca ai participat la alte nunti, ai observat poate ca uneori, in primele ore, oamenii sunt mai retrasi si nu indraznesc sa iasa la dans. Aici intervin dansatorii profesionisti care vor anima atmosfera si vor oferi un adevarat spectacol, stilul de dans fiind la alegerea ta. La finalul momentului acestia vor invita pe toata lumea la dans si chiar ii vor invata pe invitati cativa pasi de dans.

5. Lampioane pentru o atmosfera de poveste

Inaltarea lampioanelor este practicata ca simbol al bucuriei, multi oameni punandu-si o dorinta atunci cand fac acest lucru. Imagineaza-ti cum vor arata zeci de lampioane inaltate in acelasi timp. Poti oferi cate unul fiecarui invitat, sau fiecarui cuplu si la miezul noptii le puteti aprinde impreuna.

Fotografii vor captura niste momente extraordinare si cu siguranta ca cei dragi vor fi incantati de aceasta activitate.

Alcatuieste o lista cu toate ideile pe care le ai si alege ceea ce crezi ca te reprezinta cel mai bine si ce este cel mai potrivit pentru tipul evenimentului tau. Nunta este un moment special si merita toata atentia necesara pentru organizare. Odata ce ai toate detaliile stabilite, iti mai ramane doar sa te simti bine si sa te bucuri de petrecere.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea