Social

"G 2008" - secretare si urmariti penal

"Am fost la Ploiesti astazi si am vazut o coada in fata unei farmacii, batranii se plangeau ca nu au bani pentru medicamente. Asta inseamna umilinta!

Am aflat ca in tara asta pensionarii au pensii mai mici decat factura la caldura! Este incredibil!" Desi pare, nu este Ion Iliescu. Personajul este Poul Nyrupp Rasmunssen, presedintele Socialistilor Europeni, fost prim-ministru al Danemarcei, actualmente mascota de campanie a PSD, plimbat de Mircea Geoana ca pe sfintele moaste .

Ieri si alaltaieri, Rasmunssen a fost carat de sefii PSD la un seminar plicticos si lung cat o zi de post, la un camin de copii in Ploiesti, la termocentrala Brazi, la parcul industrial de langa Ploiesti, la o farmacie, la consiliul local si la sediul PSD din oras, plus o festivitate gen "Cantarea Romaniei" in Kiseleff.

Mircea Geoana, in stilul sau inconfundabil, a jucat Perinita la casa de copii din Ploiesti si a explicat cum e treaba cu "PSD in 3 valuri". Primul val, denumit pompos "Generatia 2008" si botezat rapid de carcotasii pesedisti "G8" sau "punctul G al PSD", a fost prezentat ieri in Kiseleff, sub forma unei adunari de tricouri si sepci rosii in curtea din spatele sediului. Initial, Geoana se laudase ca vor veni in Kiseleff 1000 de tineri, ieri organizatorii pretindeau ca in curte s-au adunat vreo 600 de suflete, dar bob numarat nu erau mai mult de 300 cu femeia de serviciu cu tot.

"Suntem multi si suntem buni!", a racnit Geoana de la tribuna improvizata. Rasete in curte. Geoana a batut recordul mondial la linguseli: "Un om care a pornit de jos si a ajuns departe. Seful nostru! Poul Rasmunssen!". Seful cel mare al PSD, cum ar veni. Geoana a regretat: "Ce bine ar fi daca am putea sa-l invatam pe Poul limba romana"...

Din Generatia 2008 fac parte inclusiv clientii DNA Marian Oprisan , Emilian Cutean , Gabriel Oprea. Ca sa para mai numeroasa generatia, a fost adusa in curte si toata armata de secretare, consilieri si angajati ai partidului, de la sediul central, de pe la grupurile parlamentare, de la filialele de sector.

Ieri dimineata, pe intuneric, angajatii ADP de la sectorul 5 au maturat curtea, au tuns iarba si balariile si au frezat artistic gardul viu . Cum s-ar zice, Vanghelie nu este numai noua stea politica a partidului, ci si stilistul horticultor al PSD. Sau omul de serviciu, dupa caz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea