Social

#stazi inundate #copaci doborati de vant # furtunile au facut prapad in tara #furtuna

Furtunile au facut prapad in tara. Copaci doborati, masini lovite, strazi inundate

Furtunile de ieri au facut ravagii in numeroase zone din tara. Zeci de copaci au fost pusi la pamant, mai multe strazi au fost inundate, iar vantul puternic a dus la doborarea mai multor acoperisuri.

 

In Galti, vantul puternic a dus la doborarea mai multor stalpi de electricitate care au fost pusi la pamant, dupa vijelie. Pe langa acestia, au fost doboraati si zeci de copaci. Aici, unul dintre copaci a rupt, in cadere, o teava de gaze.

Transportul in comun a fost paralizat, iar mai multe acoperisuri au fost luate de vant. Patru persoane au fost la un pas de tragedie, dupa ce acoperisul unei case a fost luat de vant si s-a prabusit peste masina in care se aflau.

Ploile torentiale au dus la acumularea unor cantitati mari de apa, inundand mai multe strazi. Apa a patruns insa si in casele oamenilor sau in localuri.

Si in Cluj vremea a facut prapad. Ploile torentiale au dus la acumularea unor cantitati mai de apa si la inundarea mai multor strazi din oras, canalizarile neputand face fata torentilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea