Social

#litoralul pentru toti #septembrie #programul litoralul pentru toti

A inceput “Litoralul pentru toti”, varianta de toamna. Preturi cu 70% mai mici

De astazi, 1 septembrie, a inceput programul "Litoralul pentru toti", vrianta de toamna. Programul se adreseaza romanilor care isi doresc un sejur in afara sezonului estiva, cand preturile sunt mult mai accesibile.

 

In acest program participa 48 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, punand la dispozitie aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. Cele mai mici preturi pentru o noapte de cazare pornesc de la 32 de lei de persoana.

Programul “Litoralul pentru toti”, a ajuns la editia cu numarul 42, se deruleaza in perioada 1 – 30 septembrie 2023 si se adreseaza tuturor turistilor care vor sa petreaca un sejur pe litoralul autohton in extra-sezon. Pana in prezent s-au inscris in program 51 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitia turistilor un numar de aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. Pana la inceperea efectiva a programului, pe 1 septembrie, estimam ca peste 100 de unitati vor intra in acest program, astfel incat peste 40.000 de turisti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral in luna septembrie. Locurile vor fi vandute direct de hoteluri dar si prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor.

“Pe baza rezervarilor facute pana in acest moment, estimam ca luna septembrie va fi una aglomerata pe litoralul romanesc. Interesul ridicat manifestat de turisti ii determina pe hotelieri sa mentina unitatile de cazare deschise pana la finalul lunii septembrie”, afirma Dragos Raducan, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

In programul “Litoralul pentru Toti”, tariful pentru o noapte de cazare incepe de la 35 de lei pe noapte, pentru o persoana, cel mai ieftin pachet, fara masa, putand fi achizitionat la un hotel de 2 stele din statiunea Eforie Nord, daca se achizitioneaza un sejur de minim 5 nopti. In acest program s-au inscris hoteluri de 2 pana la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turisti.

“Turistii au toate motivele sa aleaga o vacanta la mare in extra-sezon. In primul rand, tarifele sunt mult mai mici decat in varf de sezon si ne asteptam ca de aceasta oportunitate sa profite atat cei care nu au reusit sa ajunga la mare in mijlocul verii, dar si turistii care doresc inca o vacanta pe litoral. Ne-am obisnuit in ultimii ani ca vremea sa tina cu turistii si in luna septembrie, astfel incat, conform prognozelor meteo actuale, acestia se vor bucura de zile insorite la plaja pana la sfarsitul lunii.”, a adaugat reprezentantul FPTR.

"Litoralul pentru Toti" este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc este singura federatie patronala cu reprezentativitate legala la nivel de ramura, atestata prin hotarare de instanta, avand in componenta un numar de 5.344 de societati comerciale din turism, care asigura venituri salariale pentru 73.752 de angajati, reprezentand 37% din forta de munca din turism, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 5 miliarde de euro si gestionand, intr-o pondere covarsitoare, capital romanesc, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea