Social

#lichid #arome #tigare electronica #arome lichid

Fumeaza electronic si savureaza prajiturile preferate fara remuscari

ADVERTORIAL

Pentru fumatorii de tigara electronica, arome precum tutunul, mentholul, ciresele, ciocolata, vanilia si cafeaua sunt deja clasice. In plus niciodata nu strica sa incercati ceva nou. Producatorii de arome e-cig abia fac fata unei noi tendinte care goleste rapid rafturile furnizorilor de accesorii pentru e-fumat.
 

Toata lumea iubeste dulciurile. Fie ca preferatul este un biscuite cu zahar sau ca sunteti dependenti de ciocolata, nu exista nicio indoiala asupra atractiei simtite de oameni pentru dulciurile de tot felul. Acum, pe langa beneficiile tigarii electronice, puteti face ca lichidul sa aiba acelasi gust placut precum prajitura sau desertul preferat.

Nicotina lichida este un concentrat care se introduce in cartusul tigarii electronice pentru ca apoi sa fie vaporizata in timp ce utilizatorul inhaleaza. In consecinta, vaporii sunt inofensivi, in totalitate siguri, nu contin chimicale, dar continua sa puna la dispozitie doza dorita de nicotina. Atunci cand au aparut pe piata, lichidele pentru tigari electronice existau intr-o singura varianta de aroma, si anume clasicul gust de tutun.

Pe masura ce tigara electronica a inceput sa inlocuiasca tigarile conventionale in randul preferintelor fumatorilor, dezvoltarea varietatii lichidelor a luat amploare datorita faptului ca fiecare utilizator cauta o anumita senzatie asociata cu fumatul. Primele arome care au urmat celei de tutun, atunci cand industria tigarii electronice a luat amploare, au fost cele de fructe. Aromele fructate au creat un precedent pentru inventarea perpetua a noi arome pentru solutiile cu nicotina. Una  dintre cele mai populare categorii printre fumatorii de toate varstele, atat femei cat si barbati, sunt aromele de dulciuri. In magazinele de profil exista tot felul de astfel de sortimente. Puteti alege aproape orice, de la aroma de tort de ciocolata pana la vata de zahar.

Schimbarea aromelor atunci cand fumati este necesara pentru ca va dezobisnuiti de asocierea activitatii cu gustul de tutun. Acesta este motivul pentru care puteti experimenta cu un numar mare de arome, iar aromele de dulciuri chiar au gustul deserturilor dupa care sunt numite. Numarul mare de sortimente va permite sa incercati alta aroma in fiecare saptamana, putand oricand sa alternati arome noi e-cig cu gustul pe care il considerati clasic.

O alta utilitate foarte interesanta a lichidelor aromate a fost observata de catre utilizatorii de sex feminin. Multe femei au fost uimite de faptul ca fumatul de vapori aromati cu gustul desertului lor preferat a facut o dieta restrictiva mai usor de respectat pentru ca in felul acesta isi satisfaceau pofta de dulce fara a adauga calorii suplimentare. Lichidele aromate sunt o modalitate foarte buna de a simti gustul unor alimente restrictionate in timpul regimului sau dietei. Acest lucru este util chiar si pentru nefumatori pentru ca exista marci de lichide cu acelasi gust, dar fara continut de nicotina.

Varietatea aromelor pentru e-lichide continua sa creasca in fiecare zi, iar daca va intrebati care sunt cele mai dulci si aromate lichide, raspunsul va va uimi cu siguranta. Aromele de dulciuri si alte delicatese sunt irezistibile ca si alimentele in sine, dar nu va pun in pericol silueta si pot fi savurate oriunde si oricand.

Oricat de mare ar fi tentatia de a cumpara aceste arome pentru e-tigara, cu siguranta acest lucru trebuie facut doar din magazinele autorizate unde aveti in primul rand siguranta garantiei si autenticitatii acestor produse si chiar puteti testa pe loc in standuri special amenajate arome pentru tigara electronica de tot felul. Nu exista nicio justificare de a fi atrasi de oferte dubioase sau de propuneri online cu preturi „bomba”care ar putea sa va puna in pericol sanatatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea