Social

#Patriciu Achimas Cadariu #Andrei Baciu #ministrul sanatatii #dacian ciolos

Fotografiile care l-au costat functia de ministru al Sanatatii pe Andrei Baciu

La doar cateva ore dupa ce l-a nominalizat ministru al Sanatatii pe Andrei Baciu, premierul Dacian Julien Ciolos a decis sa-l retraga  pe medicul chirurg in varsta de 28 de ani de pe lista propunerilor de ministri. Motivul? In presa au aparut fotografii cu acesta facand reclama la lenjerie intima.

 
“Andrei Baciu e un tanar frumos si liber, care si-a luat tara inapoi. Inainte sa devina tehnocrat, a facut liceul militar, a terminat Medicina acum patru ani, nu a terminat rezidentiatul, nu are inca drept de parafa, are impreuna cu liberalul Cristian Busoi o fundatie care apara drepturile pacientilor si a fost manechin pentru designerul Florin Dobre si booking director pentru celebrul Vali Punga”, scria jurnalistul Victor Ciutacu, pe blogul sau.

In 2010, Andrei Baciu s-a numarat printre cei mai sexy romani, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro. “1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh... privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!” era descris Baciu in acel articol.

 



In plus, medici si manageri de spitale s-au declarat contrariati la aflarea vestii ca Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sanatatii, motivand ca acesta nu are nici pregatirea si nici experienta necesare pentru a conduce o institutie publica de dimensiunea si cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupa de intreg sistemul sanitar.

”In urma controverselor aparute in spatiul public, primul ministru desemnat a decis sa nu il mai includa pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de ministri care va fi trimisa la Parlament in aceasta seara (duminica seara -n.r.)”, au declarat pentru Mediafax sursele oficiale.

Andrei Baciu, propus de Dacian Ciolos la Ministerul Sanatatii, a declarat ieri ca este onorat de propunerea sa pentru functia de ministru al Sanatatii si ca vrea sa rezolve cat mai multe dintre problemele din sistemul sanitar, precizand ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

Andrei Baciu are 29 de ani si este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor. El a absolvit in 2011 Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”
 Bucuresti, a fost medic rezident la Sectia de Chirurgie Cardiaca de la Spitalul Fundeni, din ianuarie pana in martie 2012, iar din aprilie 2012 pana in mai 2014 a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franta.
De asemenea, a lucrat in domeniul chirurgiei toracica la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta
, din aprilie pana in septembrie 2015, si in domeniul chirurgie generala, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, din august 2014 pana in martie 2015. A participat la programe de training si la conferinte pe teme de chirurgie cardiaca si toracica in Olanda, Italia, Franta si Marea Britanie

In locul lui Andrei Baciu, premierul desemnat l-a nominalizat pe Patriciu Achimas Cadariu, seful Institutului din Cluj, la Minsiterul Sanatatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea