Social

#adrian tudor #sri prahova #audieri parchet #ovidiu soare

Fostul sef al SRI Prahova, audiat in procesul lui Soare si Dumitrache

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au audiat, marti, in sedinta secreta, pe fostul sef al SRI Prahova , Adrian Tudor , in procesul in care fostii ofiteri in rezerva Soare si Dumitrache sunt acuzati de coruptie.

Audierea a avut loc cu usile inchise, la cererea procurorului de sedinta. Instanta a fixat un nou termen de judecata pe 4 februarie, cand au fost citati ca martori denuntatorul Mihail Alesu si fostul sef al SRI Campina, Ioan Savu, informeaza Newsin.

Martorul denuntator Ioan Carpean a declarat, in fata judecatorilor, in data de 11 noiembrie 2008 , ca isi mentine partial declaratia data la Parchet.

"Nu i-am promis lui Soare ca o sa ii fac lucrari la un pret mai mic, pentru ca el sa-mi angajeze fiul la SRI, iar el mi-a platit integral contravaloarea lucrarilor facute la casa lui", a afirmat martorul.

Martorul a mai spus, in timpul audierilor la instanta suprema , ca Ovidiu Soare i-a platit 157 milioane de lei pentru constructia efectuata si nu i-a retinut niciun ban, in suma totala fiind inclusi si banii ce reprezentau cheltuielile de transport pentru oameni si materiale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea