Social

#tudor serban #posibili ministri #guvernul boc

Fostul director tehnic Electrica, la Ministerul Economiei?

Fostului director tehnic al companiei Electrica, Tudor Serban , i s-a propus sa preia ministerul Economiei. Totodata, Radu Berceanu ar fi reusit sa se impuna in fata colegilor din PDL pentru a conduce Ministerul Transporturilor, au declarat pentru NewsIn surse din PDL.

Potrivit surselor citate, la Ministerul Economiei a existat o lista cu patru nume - Adriean Videanu , Gheorghe Pogea, Ionut Popescu si Tudor Serban.

La sedinta de miercuri seara, lista s-a restrans, intrucat Adriean Videanu le-a spus colegilor din PDL ca nu revine asupra anuntului, potrivit caruia nu mai vrea functii publice , dupa ce a refuzat sa candideze la Primaria Bucurestilor.

In ceea ce priveste situatia lui Ionut Popescu, sansele acestuia de a ocupa un fotoliu de ministru s-au redus, daca ramane stabilit ca oamenii apropiati de Theodor Stolojan nu mai merg in Guvern dupa retragerea acestuia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea