Social

Formulare de excomunicare

Vicepresedintele PSD Ilie Sirbu propune excluderea tuturor celor care nu vor accepta faptul ca in momentul de fata comanda este la Geoana. Fostul tovaras de vinatoare al lui Nastase nu prea crede in matusa Tamara si spune ca nu mai este prieten cu ex-premierul.

Vicepresedintele PSD Ilie Sirbu considera ca, prin autosuspendarea lui Adrian Nastase, criza de la virful PSD s-a rezolvat. Din acest motiv, spune el, grupul de la Cluj din care face parte - nu se grabeste sa convoace un congres extraordinar al partidului. Congresul se poate face oricind se impune asa ceva. Nu ar fi dificila o mobilizare a noastra. Dar nu este cazul inca sa ne schimbam statutul, a mai spus Sirbu.

La momentul actual, afirma Ilie Sirbu, exista in PSD o linie de comanda unica. Cine nu o va respecta, cine nu se va supune va fi exclus din partid, indiferent cine este sau ce functie ocupa, fara nici o exceptie. Mai mult, eu am propus sa se faca o hotarire prin care orice membru care nu respecta linia hotarita de conducere sa poata fi exclus din partid. Sa facem un document de excludere , in care sa lasam spatiu liber pentru nume, si cine nu vrea sa respecte linia de comanda isi poate completa singur hirtia, a afirmat vicepresedintele PSD.

Nu mai sintem prieteni

Referitor la fostul sau partener de vinatoare si prieten, Adrian Nastase, Ilie Sirbu ne-a declarat ca relatiile dintre el si fostul presedinte executiv al social-democratilor s-au racit de mai bine de un an. Eu l-am parasit de mult timp deja. Inainte de congres (congresul la care Mircea Geoana a cistigat presedintia PSD - n.r.) am insistat ca el sa candideze impotriva lui Ion Iliescu la presedintia PSD. I-am spus atunci ca nu cred in viabilitatea unui tandem intre el si Ion Iliescu. Cind a cistigat Geoana, omul pe care l-am sustinut si eu, si au inceput problemele, mi-am dat seama ca daca esti vicepresedinte nu poti sustine alte personalitati din partid decit pe cea aleasa de congres. Nu puteam sa nu colaborez cu cel pe care l-am sustinut, mai ales ca fac parte din grupul de la Cluj.

Dupa vinatoare

De asemenea, vicele Sirbu ne-a mai declarat ca nu mai sintem prieteni de mai multa vreme, spre regretul meu. Lucrurile se mai si schimba. Nici nu am mai fost la vinatoare cu Adrian Nastase. Referitor la scandalul matusa Tamara, Ilie Sirbu este oarecum confuz. Mai exact, el declara ca i se pare suspecta toata aceasta afacere, avind in vedere ca batrina cu mostenirea a murit in mizerie . Nu cred in asemenea scenarii. Nu stiu nici macar daca a existat aceasta matusa, daca avea de unde sa lase o asemenea mostenire. Am inteles ca milionul de dolari era in bijuterii, tablouri valoroase, dar nu stiu... E ciudat. Nu avea bani, dar totusi e ciudat. Nu vreau sa comentez acest caz, a incheiat Ilie Sirbu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea