Social

#promotii evomag.ro #aparate foto #evoMAG.ro

(P) EvoMAG.ro a dat startul promotiilor de vara la aparate FOTO

A venit vara, iar sezonul vacantelor este in toi. Din bagajul de calatorie nu trebuie sa-ti lipseasca aparatul foto sau camera video, cu ajutorul carora poti sa surprinzi cele mai spectaculoase imagini, peisaje si momente ale vacantei si poti sa creezi amintiri de neuitat. EvoMAG.ro iti pune la dispozitie 4 promotii de vara la aparate foto ultraperformante, pe care nu ar trebui sa le ratezi!

1 Nikon D90 - fotografii performante, cu minimum de efort!

Nu trebuie sa fii profesionist sau sa ai studii in fotografie pentru a face poze reusite sau performante! Este necesar sa ai aparatul foto potrivit! Nikon D90 face toata treaba in locul tau!

Pe EvoMAG.ro gasesti cea mai buna promotie de pe piata la acest aparat! Ai reducere de 600 de lei, in perioada 12 iunie-12 iulie, si il gasesti la pretul de doar 2499 lei.

2 Canon D-SLR EOS 600D cu Obiectiv EF-s 18-55IS II - performanta si calitate, la preturi civilizate!

Vrei un aparat foto performant, Full HD, cu design intuitiv pentru utilizator si cu toata familia EOS de obiective si accesorii la dispozitie?

Aparatul Canon D-SLR EOS 600D este solutia ideala pentru a avea parte de fotografii clare si reusite in vacanta.

In aceasta vara, este la super-oferta, doar pe EvoMAG.ro! Primesti un discount de 500 de lei si il cumperi cu doar 2499 lei.

3 D-SLR Nikon D3100 - simplu si usor de folosit, cu toate accesoriile la pachet!

Aparatul ultraperformant Nikon D3100 se gaseste la un pret imbatabil de 1999 lei, pe EvoMAG.ro, fiind redus de la 2199 lei.

Si deoarece este vara si EvoMAG.ro s-a gandit ca poate faci drumetii dese, vei primi, la achizitionarea aparatului, o multime de cadouri si accesorii, care sa te ajute sa faci cele mai reusite fotografii, in conditii optime de pastrare si transport (geanta camera, trepied, servetele curatare lentile, cablu USB, mini card reader, card 4 GB, cablu HDMI).

4 Camere foto digitale Compact Canon

Daca aparatele foto ultraperformante iti par prea complicate si vrei ceva mai simplu si la indemana pentru calatoriile tale si pentru pozele pe care vrei sa le faci impreuna cu familia sau prietenii, aparatele digitale Compact Canon sunt solutia perfecta!

In plus, la achizitionarea oricarui model de aparat foto digital Compact Canon, de pe EvoMAG.ro, in perioada 1-30 iunie, primesti cadou o minge Tango EURO 2012!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea