Social

#aeroport sudul bucurestiului # aeroport bucuresti #aeroport #bucuresti

Este oficial. Un nou aeroport international va fi construit in sudul Bucurestiului

In sudul Bucurestiului va fi construit un nou aeroport international. Proiectul este derulat de Primaria Sectorului 4 si Consiliul Judetean Giurgiu.
 

"Astazi am batut in cuie, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, cel mai nou proiect de infrastructura pe care-l vom derula in sudul Capitalei, menit sa echilibreze decalajul major de dezvoltare intre nordul si sudul orasului.", a declarat Daniel Baluta, primarul sectorului 4, potrivit antena3.ro.

"Este vorba despre constructia unui aeroport pe care comunitatea noastra, a celor din sectorul 4, impreuna cu Consiliul Judetean Giurgiu, il vor realiza impreuna, iar aceasta asociere in cursul saptamanii viitoare va capata si forma documentelor, iar in urmatoarea luna vom avea posibilitatea sa semnam inclusiv realizarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate”, a mai adaugat Baluta.

Aeroportul ar urma sa fie mai mare decat cel din  Brrasov. Primarul a atras atentia asupra faptului ca in momentul de fata Aeroportul Otopeni este depasit de numarul mare de pasageri care ii trec zilnic pragul si este necesar ca Bucurestiul sa beneficieze de inca un aeroport international atat pentru pasageri cat si pentru zboruri cargo. 

“Impreuna cu autoritatile statului si dupa studiile de specialitate vom decide unde este locul potrivit. M-ar bucura foarte mult sa fie un aeroport de talia Aeroportului Otopeni. Daca nu reusim sa-l facem atat de mare, macar doua treimi din ceea ce inseamna Aeroportul Otopeni”, a adaugat Daniel Baluta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea