Social

Epoca primarului-menajera

Daca Marian Vanghelie ar fi ales, el nu ar face decat sa intregeasca galeria caricaturilor care au condus Bucurestiul din fotoliul de primar general . Ar fi chipul perfect pentru un oras cenusiu, schimonosit si agresiv, in care pana si maidanezii fac nevroza.

Ar fi abtibildul tipator pentru fata lui sulemenita, cu implanturi de otel si plexiglas in crapata tencuiala boiereasca. Ar fi imaginea fudula a unei Capitale excesive si vulgare, decazuta din comparatia cu Parisul in decenii de batjocorire sistematica de catre chiar edilii ei.

Si Marian Vanghelie, care si-a pus ambitia, are toate sansele ca, astazi, sa fie desemnat de PSD candidat la Primaria Bucuresti . Niciunui partid sau candidat nu ii pasa, de fapt, ce se intampla cu orasul, cum va iesi el din haosul in care este, acum, pierdut, incotro o va apuca el cu cele peste doua milioane de locuitori in spate.

Primaria Generala a contat intotdeauna, doar din punct de vedere politic. Partidul care o castiga dispune de un avantaj de imagine si psihologic in raport cu celelalte, important pentru alegerile parlamentare care urmeaza localelor, primind, in acelasi timp, ca bonus o clientela politica stabila, abonata la toate lucrarile ediliatare.

 

Continuarea in Gandul

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea