Social

#elena udrea #candidatura #vasile blaga #presedinte pdl

Elena Udrea, increzatoare in sansele lui Blaga de a ajunge la sefia PDL

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a declarat ieri seara ca il crediteaza pe vasile blaga cu sanse mari de a castiga alegerile pentru sefia PDL, in cazul in care acesta ar candida , informeaza realitatea.net.

"Cred ca este o candidatura care va avea multa sustinere in partid , daca se va intampla. Pentru partid, domnul Vasile Blaga este istoria partidului si prezentul partidului in foarte mare masura. Deci, daca s-ar intampla, cred ca are si foarte mari sanse sa castige", a afirmat Elena Udrea.

La fel de optimist este si Adriean Videanu, prim-vicepresedintele democrat liberalilor. Acesta este de parere ca Vasile Blaga este suficient de matur pentru a face fata provocarii de a candida pentru cea mai inalta functie din partid.

Vasile Blaga, secretarul general al PDL, a declarat luni ca ar putea sa candideze la sefia PDL daca "lucrurile vor evolua spre o tensionare relatiilor din partid".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea