Social

#daniel funeriu #legea educatiei #sport

Daniel Funeriu: "Faceti mai mult sport"

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu , crede ca Legea Educatiei va trece fara probleme prin Parlament si indeamna romanii sa faca sport.

Invitat miercuri seara la emisiunea "Nasul" de la B1TV, ministrul si-a exprimat increderea in forma actuala a Legii Educatiei.

Dupa ce Guvernul a anuntat ca-si va asuma raspunderea pentru pachetul legislativ, ministrul este convins de sansele de reusita ale demersului: "Guvernul nu va pica, va trece Legea Educatiei".

"Ma voi uita personal pe toate aceste amendamente , la modul cel mai serios. Avem un mecanism de lucru si chiar eu o sa verific ultima varianta a Legii Educatiei", a mai spus Funeriu, care a explicat si ca va tine cont de recomandarile sindicatelor pentru forma finala a legii.

Ministrul a declarat si ca "legea va asigura stabilitatea sistemului" si "nu va aduce o schimbarea peste noapte a examenelor", citat de Ziare.com.

"Faceti mai mult sport!", au fost ultimele cuvinte ale lui Funeriu in emisiunea lui Radu Moraru .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea