Social

#prunariu #candidat #senat

Dumitru Prunariu candidat la Senat

Dumitru Prunariu , primul si singurul roman care a zburat vreodata in spatiu, va candida la un post de senator pentru PSD.

Mircea Geoana, presedintele PSD, a confirmat informatia. „Este posibil sa candideze intr-un colegiu din Bucuresti, dar nu s-a stabilit deocamdata in care anume“, ne-a declarat Geoana.

Potrivit unor surse din PSD, fostul cosmonaut va candida intr-un colegiu din sectorul 1 , in zona Baneasa-Aviatiei, mizandu-se pe faptul ca acolo locuiesc foarte multi dintre colegii sai aeronauti. Chiar si asa, sansele lui Prunariu sunt reduse, dat fiind ca, la impartirea intre partide, colegiile din sectorul 1 au fost alocate liberalilor.

Se pare ca propunerea de a candida a fost primita de Prunariu in urma cu cateva saptamani, cand a participat, in calitate de invitat, la o dezbatere organizata de PSD si PC pe marginea ofertei electorale. Profitand de prezenta lui Prunariu, Mircea Geoana a facut o completare ad-hoc a programului electoral al PSD: Romania sa mai trimita in urmatorul deceniu inca un cosmonaut in spatiu.

„Cand il vad pe domnul Prunariu, vreau sa va spun... de ce, cand am putut sa trimitem un cosmonaut in spatiu acum trei decenii, de ce nu putem sa trimitem unul cu americanii in urmatorul deceniu? De ce sa nu fim ambitiosi?“, a propus Geoana.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea