Social

# firma de servicii productie video # productie video #idee

Du-te cu ideea de acasa la o firma de servicii de productie video si vei fi uimit de rezultat!

Modul, locul si momentul in care companiile aleg sa isi promoveze imaginea, produsele sau serviciile oferite fac diferenta dintre o afacere de succes si una esuata. Desi toata lumea isi doreste sa se bucure de prima varianta, nu oricine are cunostintele de marketing necesare pentru a crea campania de promovare adecvata.

De exemplu, stiai ca 64% dintre utilizatorii de social media achizitioneaza produse sau servicii dupa ce au urmarit un videoclip despre acestea? Ori ca 86% dintre oamenii de afaceri sustin ca videoclipurile i-au ajutat sa castige profit? Iar acestea sunt doar doua exemple din multele care demonstreaza ca investitia in servicii productie video este esentiala pentru orice business!

Nu este nevoie sa ai experienta in domeniu pentru a te bucura de rezultatele mult dorite! Tot ce trebuie sa faci este sa colaborezi cu o agentie de video marketing, prin intermediul careia vei beneficia de cele mai bune servicii de productie video!

Cateva exemple de video marketing de succes

In momentul in care vei contacta o agentie specializata in acest domeniu, ai doua optiuni. Fie le descrii cum arata clipul ideal pentru afacerea ta, fie le oferi cateva informatii esentiale despre business-ul tau si lasi echipa sa iti propuna cateva tipuri de continut.

Pentru a facilita decizia referitoare la tipul de servicii de productie video care te intereseaza, iata cateva exemple reale din care te poti inspira!

1. Dove: Real Beauty Sketches („Schite pentru adevarata frumusete”)

Productia video pe care Dove a realizat-o are la baza un concept genial. Catorva femei li s-a cerut sa isi descrie infatisarea in timp ce un desenator le asculta si le realiza portretul. Diferenta dintre imaginea finala si cum aratau ele in realitate a fost coplesitoare. Prin acest experiment, Dove nu a reusit doar sa isi promoveze produsele, ci si sa sublinieze faptul ca multe femei nu isi dau seama cat de frumoase sunt in realitate.

Cand creezi conceptul pe care vrei sa il aduci la viata prin intermediul unor servicii de productie video, este bine sa iti amintesti ca un ingredient cheie pentru un videoclip de succes este capacitatea sa de a demonstra lucruri care nu pot fi puse in cuvinte. In plus, cu cat mesajul este mai universal, cu atat va prinde mai bine.

2. Google Earth: Homeward Bound („Calatoria spre casa”)

Filmul „Lion” este bazat pe o poveste reala. Saroo, un baietel de trei ani din India, adoarme pe tren si, cand se trezeste, ajunge intr-un loc pe care nu il cunoaste. Abia dupa zeci de ani, Saroo va reusi sa gaseasca satucul din care provine folosind Google Earth.

Desi nu orice business are o poveste atat de emotionanta de spus, toti antreprenorii ar trebui sa retina ca este important sa dovedesti cat de util este produsul tau prin intermediul strategiilor de story telling, dar si folosind tehnici de emotionare a audientei.

3. Coca-Cola: The Last Customer („Ultimul client”)

Reclamele de sezon prind bine si au mai multe sanse sa devina virale – iata o regula de care trebuie sa tii cont cand apelezi la servicii productie video! Un exemplu relevant in aceasta directie este clipul realizat de Coca-Cola, in cadrul caruia compania ofera cadouri surpriza pentru mai mult de 15.000 de oameni pornind, desigur, de la o sticla de Cola.

Daca te simti inspirat de exemplele de mai sus, nu ezita sa contactezi agentia VideoManiaX si sa creezi propriul clip pentru afacerea ta, care te va ajuta sa castigi mai multi clienti si sa cresti cifra de afaceri!

Articol realizat de www.iagency.ro

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea