Social

Drogba se va transfera la Inter

Desi este unul dintre cei mai iubiti jucatori din lotul lui Chelsea , Didier Drogba a anuntat in aceasta iarna ca va parasi gruparea londoneza la sfarsitul sezonului. Starul ivorian stie si unde va pleca - la Internazionale Milano , acolo unde va fi coleg cu Cristi Chivu.

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Drogba nu a anuntat oficial acest lucru, comunicandu-le insa intentia sa colegilor sai de la Chelsea . Din cate se pare, suma de transfer va fi una de aproximativ 23 de milioane de euro.

Ivorianul le-ar fi comunicat colegilor ca transferul este deja pecetluit si ca, mai mult, si-ar fi dat deja acordul verbal de a avolua pe Meazza, dupa ce a discutat in prealabil cu oficialii gruparii milaneze.

Didier Drogba este al doilea star care va parasi pe Chelsea in vara, primul fiind playmaker-ul Frank Lampard, nemultumit de conditiile contractuale.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea