Social

Bilete pentru Beijing

Handbalistele romane vor sa-i ofere o olimpiada cadou antrenorului Gheorghe Tadici( foto ), care joi a implinit 56 de ani.

Nationala feminina de handbal va incerca sa salveze onoarea sporturilor de echipa din Romania si sa achizitioneze pe ultima suta de metri biletele pentru Olimpiada de la Beijing, disponibile daca vor ocupa unul din primele doua locuri la turneul de la Bucuresti.

Fetele antrenate de Gheorghe Tadici vor infrunta reprezentativele Japoniei (vineri), Ungariei (simbata) si Poloniei (duminica). „Pentru multe cadou : calificarea la Olimpiada. „Nu este momentul pentru a sarbatori. Sigur, diseara (n.r.- joi seara) voi servi fetele cu cite o felie de tort si un pahar cu bere. Restul vom lasa pe finalul intrecerii, cind vom bea unu-doua pahare cu vin pentru a sarbatori atit calificarea, cit si darul pe care-l astept de la fete: trei victorii concludente.“

Toate partidele Romaniei la turneul de la Bucuresti sint programate de la ora 17.00, ele urmind a fi transmise in direct la TVR.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea