Social

#calimanesti # ucidere din culpa #dosar penal # explozie calimanesti

Dosar penal dupa explozia de la Calimanesti soldata cu 4 morti si 5 raniti

Patru persoane au murit si alte 5 au fost ranite dupa o explozie de proportii care s-a produs la Calimanesti. Explozia a survenit dupa ce un utilaj a lovit o conducta de gaze. Explozia puternica a putut fi observata la kilometri departare.

 

In momentul exploziei, muncitorii desfasurau lucrari pe Autostrada Moldovei.

La fata locului s-au deplasat de urgenta echipajele din cadru ISU Vrancea dar si echipaje de politie.

Fortele de ordine au actionat pe DN2 E85 si arterele secundare, intre Calimanesti si Marasesti, pentru fluidizarea traficului si asigurarea unui perimetru de siguranta.

Din nefericire, in urma exploziei 4 persoane si-au pierdut viata iar alte 5 au fost ranite.

La fata locului se afla o echipa complexa formata din ofiteri specialisti ai Serviciului de Investigatii Criminale si criminalisti care efectueaza cercetari pentru a stabili conditiile in care s-a produs evenimentul.

In cauza a fost intocmit un dosar penal. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, distrugere, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca precum si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea