Social

Dorinel, demis de la Vaslui

Inevitabilul s-a produs si in cazul lui FC Vaslui. Dupa ce liderul CFR Cluj a semnat practic demisia lui Gigi Multescu de la carma lui Dinamo, tot luni, dar in cursul dupa-amiezii, s-a consemant despartirea dintre Dorinel Munteanu si gruparea patronata de Adrian Porumboiu , in urma partidei pierdute de moldoveni in fata celeilalte candidate la titlu, Steaua.

Anuntul a fost facut de principalul finantator al vasluienilor, in cursul dupa-amiezii zilei de luni. „Dorinel nu mai este antrenorul echipei. Ii vom plati salariul pana la sfarsitul sezonului. El mai are contract un si jumatate, dar nu va mai avea nicio treaba cu FC Vaslui din vara. Momentan nu avem niciun antrenor la echipa, dar ne gandim in aceste zile la o varianta”, a spus Porumboiu .

De partea cealalta, Dorinel Munteanu sustine ca i s-a propus rezilierea contractului, insa nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului. „Sunt curat si sunt convins ca echipa a jucat pe teren. Din nefericire, am pierdut si punctele, si postul. M-a instintat domnul Damian despre rezilierea contractului, dar nu s-a finalizat nimic. As vrea sa raman, dar daca nu sunt dorit, nu pot sa raman”, a explicat fostul international.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea