Social

# surf #canoe #distractie bucuresti #barca pe dambovita #vasle

Distractie de weekend in Bucuresti: plimbatul cu placa si cu barca pe Dambovita

O noua distractie prinde contur in Capitala. De saptamana aceasta, oricine vrea se poate plimba cu barca pe raul Dambovita, poate vasli in canotci si poate incerca placile de surf (stand up paddle), in zona magazinului Unirea.

Proiectul ii apartine fostului mare sportiv Ivan Patzaichin. Plimbarile sunt deocamdata gratuite, insa, potrivit wowbiz.ro, distractia va costa 30 de lei pe ora pentru placa si 15 lei pentru canoe.

Sursa foto: facebook.com

Programul centrului Rowmania este de marti pana duminica, de la ora 10.00 pana la 20.00. Locul de distractie este cuprins pe portiunea de rau dintre Podul Unirii si Biblioteca Nationala.


Sursa foto: facebook.com

Pe raul Dambovita vor fi amenajate cinci insule care reprezinta cate o localitate din Delta Dunarii. Designul insulelor a fost stabilit in urma unui concurs international organizat de Asociatia Ivan Patzaichin Mila 23, cea care patroneaza si centrul de distractie.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea