Social

#curtea constitutionala #referendum #rezultat referendum

Dezbaterile pe marginea rezultatului referendumului au fost amanate de Curtea Constitutionala

Dezbaterile legate de rezultatul referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost amanate de Curtea Constitutionala pentru joi, la ora 9.00. Tototodata, Curtea Constitutionala spune ca inainte de a se pronunta in privinta referendumului va solicita informatii Institutului National de Statistica si Ministerului Administratiei si Internelor.

"In toate dosarele de contestatii se spune ca cifra luata in calcul de BEC prin numarul cetatenilor inscrisi in listele electorale permanente este mai mare decat cea reala si ca cei de la Statistica ar avea alte cifre in urma recensamantului care s-a efectuat anul trecut", a declarat Austin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale.

"Noi suntem judecatori si noi trebuie sa avem documente trimise catre noi, in dosarele noastre (...) Trebuie sa avem in dosar documente trimise catre noi, nu pot sa cred intr-o hartie trimisa cuiva anume", a adaugat Zegrean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea