Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Desertificarea, alerta de gradul zero pentru Terra

Un raport al ONU a stabilit ca desertificarea este una dintre cele mai grave probleme cu care se infrunta Pamantul, care ar putea duce chiar la migrarea in masa a 50 de milioane de oameni in chiar urmatorii zece ani. ONU a indemnat guvernele statelor din regiunile aride ala Terrei sa elaboreze legi pentru oprirea degradarii continue a solurilor. "Mobilizarea in fata desertificarii este un pas esential ce trebuie facut pentru a mentine biodiversitatea globala ", a precizat Hans van Ginkel, profesor la Universitatea Natiunilor Unite, institutia care a intocmit raportul. Potrivit raportului, la elaborarea caruia au contribuit peste 200 de specialisti din 25 de state, doua miliarde de locuitori - circa o treime din populatia Globului - sunt potentiale victime ale desertificarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea