Social

Deputatul Gabriel Sandu si-a respins propria lege!

Mare mai e gradina Parlamentului si multi alesi damboviteni sar gardul! Deputatul liberal Gabriel Sandu a votat , la sedinta de plen de miercuri, impotriva propriei initiative legislative, dupa ce in prealabil s-a chinuit sa-si convinga colegii sa-i voteze legea.

Liberalul a venit in fata Camerei Deputatilor cu o propunere de modificare a Legii invatamantului, astfel incat numarul maxim de elevi intr-o clasa sa fie de 25. In acest fel, sustinea Sandu, calitatea invatamantului din Romania ar creste considerabil.

Pentru a fi sigur ca initiativa sa va trece, nastrusnicul deputat a redactat o expunere de motive bine argumentata, menita sa-i "dea pe spate" pe ceilalti parlamentari si astfel sa-l sustina. La vot insa, mintea liberalului s-a scurtcircuitat si a votat pentru respingerea propriei initiative. Deputatul nu a putut fi contactat pentru a ne explica logica gestului sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea