Social

#pdl #candidati #europarlamentare

Democrat-liberalii lanseaza astazi candidatii la alegerile europarlamentare

Fara Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, decisa sa lupte de una singura pentru un fotoliu al Bruxeles, democrat-liberalii se lauda cu un fost premier si candidat la presedintie, un fost ministru al Justitiei si un jurnalist. Ei se afla pe primele trei locuri pe lista democrat-liberalilor, cu sanse reale sa castige un loc in Parlamentul European.

Theodor Stolojan este economist la baza. Intre 1992 si 1999 a lucrat pentru Banca Mondiala . Ministru de Finante intre 1990 - 1991, Theodor Stolojan a ajuns prim-ministru un an mai tarziu. In 1996 l-a sustinut pe Ion Iliescu la presedintie, in 2000 a intrat in PNL, iar in 2006 a infiintat un nou partid - PLD, care a fuzionat cu PD.

A cochetat cu postul de presedinte de doua ori, in 2000 si in 2004. Anul trecut a fost propus si a acceptat postul de premier, dar s-a razgandit la putin timp. In prezent este europarlamentar si mai doreste un mandat pentru Bruxelles.

 ( citeste continuarea in Realitatea TV )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea