Social

#optiuni zbor #vacanta #zbor

Deblocarea celor mai bune optiuni de zbor

O experienta entuziasmanta, dar in acelasi timp plina de neprevazut – astfel poate fi descrisa planificarea unei calatorii. Doar atunci cand reusesti sa gasesti cele mai bune optiuni de zbor vei simti cu adevarat ca esti mai aproape de ceea ce inseamna o calatorie perfecta, planificata chiar cu buget redus, iar in acest articol tocmai acest lucru vei descoperi. Vei afla cele mai importante strategii si sfaturi care te vor ajuta sa gasesti cele mai bune variante de zbor catre destinatiile tale preferate din intreaga lume.

 

Foloseste un motor de cautare!

Exista numeroase site-uri web sau aplicatii mobile care iti vor permite sa gasesti mai multe variante de zbor, de la companii aeriene sau agentii de turism diverse. In acelasi timp, este important de stiut ca ai la dispozitie un motor de cautare rapid si flexibil cu ajutorul caruia vei reusi sa gasesti cele mai avantajoase variante de zbor. Mai mult decat atat, poti rezerva intr-un singur loc zborul care te intereseaza, chiar daca este vorba despre zboruri cu escala, zboruri ale unor companii aeriene diferite in varianta dus-intors sau zboruri cu alte cerinte specifice.  

Un motor de cautare de acest fel te va ajuta sa gasesti cele mai avantajoase bilete avion Bucuresti, sa alegi cele mai ieftine optiuni de zbor catre orice destinatie a lumii si sa ai acces la oferte speciale in fiecare zi. 

Rezerva din timp si fii flexibil in alegerea datelor de calatorie!

Intr-adevar, este de preferat sa rezervi din timp zborul, ci nu sa pornesti in cautarea biletelor de avion cu cateva zile inainte de plecare, mai ales ca exista riscul sa nu mai gasesti locuri disponibile. In cazul in care le gasesti, de cele mai multe ori vei plati mult mai mult decat daca ai cumpara din timp biletele, asa ca este de preferat sa verifici din timp disponibilitatea biletelor, cautand cu ajutorul unui motor de cautare. 

Totodata, se zice ca zborurile in zilele de marti sau miercuri sunt mai ieftine decat cele din weekend si este indicat sa tii cont, de asemenea, de preturile mai mari ale calatoriilor in sezonul de varf sau in timpul vacantelor scolare. Evitand aceste perioade, vei avea sanse mai mari de a economisi bani atunci cand iti planifici calatoria. 

O alta strategie pe care o poti utiliza pentru a reusi sa deblochezi unele dintre cele mai bune optiuni de zbor este aceea de a te pastra flexibil in alegerea datelor de calatorie. Nu este suficient sa rezervi din timp, ci este important si sa ramai cat mai flexibil atunci cand vine vorba de alegerea zborului. Calendarul intuitiv al unui motor de cautare te va ajuta sa alegi cele mai ieftine optiuni de zbor, fiindu-ti sugerate datele de zbor in care preturile au tarife mai mici. 

Incearca destinatii din apropiere sau zboruri cu escala!

Daca timpul iti permite, uneori este de preferat sa calatoresti nu direct catre destinatia ta finala, ci catre o destinatie secundara – un oras sau o destinatie mai mica, necunoscuta din apropiere, apoi sa iei alt zbor sau sa folosesti un alt mijloc de transport catre destinatia finala. Uneori, acest lucru poate duce la o scadere impresionanta a costurilor de calatorie. 

In cazul in care folosesti un motor de cautare flexibil pentru calatoria ta, este important sa stii ca iti poti planifica intreaga calatorie din confortul casei, chiar daca este vorba si de alte moduri de deplasare decat cu avionul. Ai la dispozitie mai multe optiuni de calatorie alternative si atractive, astfel ca iti poti planifica linistit excursia, fara a face compromisuri in ceea ce priveste confortul. 

O calatorie fara griji 

Daca principalul tau scop in planificarea calatoriei este acela de a sta fara griji si de a avea totul la cheie, foloseste un motor de cautare care iti va aduce in acelasi loc nu numai toate variantele de zbor disponibile, ci si oferta de hoteluri, apartamente, hosteluri, cabane, hanuri, vile si altele din care poti alege pentru a-ti completa vacanta. 

Mai mult decat atat, din contul de client vei avea acces instantaneu la toate informatiile despre calatoria pe care  o vei rezerva, la detaliile asigurarii si la unitatile medicale pe telefon, astfel incat sa poti preveni situatiile total neplacute si nedorite. 

Poti consulta si cele 6 sfaturi care va vor ajuta sa planificati un City Break perfect, iar tinand cont de acestea vei reusi sa fii mai aproape de ceea ce numeste o calatorie perfecta, bine planificata, in care nu vei avea nicio grija. 

FOTO: esky.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea