Social

#lapovita #prognoza meteo #anm #vremea #meteo #cod galben

De azi incep ninsorile!

Ploile care si-au tot facut aparitia in ultima vreme continua! Si nu vorbim despre cativa stropi, ci despre ploi torentiale si chiar lapovita si ninsoare!

Pentru astazi, in intervalul 28 septembrie, ora 12 - 29 septembrie, ora 10, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ.

„In intervalul mentionat, va continua sa ploua indeosebi in sudul si centrul tarii, dar si in zonele de deal si de munte. In judetele Gorj, Valcea, Olt, Arges, Dambovita, Teleorman si Giurgiu, precum si in zona de munte a judetelor Prahova, Brasov si Sibiu, se vor mai cumula cantitati de apa ce vor depasi 20...25 l/mp si izolat 40 l/mp”, informeaza ANM.

In sud-estul teritoriului vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze de 50...55 km/h

La o altitudine mai mare de 1800 de metri, luni spre marti, chiar si pe parcursul zilei de luni vom avea ploi care se transforma in lapovita si in ninsoare. Potrivit meteorologului Silviu Grigore, citat de Romania TV, mercurul va scadea in termometre pana la valori de minus 3, minius 5 grade, poate chiar in Varfu Omu.

Mai multe detalii depre vreme gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea