Social

#dan voiculescu #alegeri locale #alegeri pdl

Dan Voiculescu (PC): Vina pentru esecul PDL in alegeri ii apartine lui Traian Basescu

Dan Voiculescu, presedintele de onoare al Partidului Conservator, este de parere ca presedintele Traian Basescu poarta vina pentru insuccesul PDL in recentele alegeri locale. Voiculescu mai spune ca seful statului ar trebui sa-si de demisia din functie.

"(...) Vina pentru dezastrul PDL apartine unui singur om. Un om macinat de ura si orgoliu, obsedat de mize personale, de razbunari si calomnii. Un om care, inconjurat de mediocritati lipsite de personalitate si o fauna pestrita de parveniti de profesie, a declarat razboi Romaniei si a pierdut. A vrut sa controleze totul, astazi nu mai are aproape nimic. Tot ce i-a mai ramas acestui om care, in anul 2009, ii ciuruia pe romani dupa cele mai controversate alegeri prezidentiale din istorie, este propria demisie", a scris senatorul PC pe blogul personal.

"Asadar, dincolo de sarbatorirea castigatorilor alegerilor locale, cred ca intrebarea momentului este urmatoarea: va demisiona Traian Basescu, asumandu-si vina pentru raul produs tuturor romanilor, inclusiv celor care l-au sustinut si l-au votat?! Sau se va ascunde, in continuare, de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni?", a mai adaugat Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea