Social

#dan marian #demisie #pnl #vaslui #pd-l

Dan Marian este primul deputat care pleaca la alt partid in aceasta legislatura

Luna iunie 2009 poate fi trecuta in calendarul politic al Romaniei drept luna in care a avut loc primul caz de turism politic de dupa introducerea votului uninominal. Deputatul liberal de Vaslui, Dan Marian , si-a anuntat demisia din PNL si trecerea la grupul parlamentar al PD-L.
 
Dan Marian este primul parlamentar din actuala legislatura care migreaza de la un partid la altul. Liberalul vasluian a anuntat marti ca demisioneaza din PNL si se alatura celui democrat-liberal.

Aceasta decizie a lui Marian i-a surprins pe liberali, in conditiile in care nu avea vreun conflict cu actuala conducere a partidului, desi era cunoscut drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Calin Popescu Tariceanu. In legatura cu acesta, demisionarul a spus, dupa alegerile europarlamentare la care grupul liberal pe care il conducea a obtinut un scor mai bun decat media partidului, ca inlaturarea lui Tariceanu de la conducerea PNL a fost "o greseala".

Potrivit Cotidianul , in urma demisiei lui Dan Marian, conducerea PNL Vaslui a fost preluata de senatorul Cristian David . In afara lui Dan Marian, un singur alt deputat nu mai face parte din partidul pentru care a candidat. Este vorba despre deputatul Gabriel Oprea , demis din PSD la inceputul anului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea