Social

#tata sub urmarire # adolescenta violata #iasi #viol

Cutremurator! O adolescenta a declarat ca tatal a violat-o de nenumarate ori. Agresorul, dat in urmarire

Un caz cutremurator are loc in Iasi. O adolescenta si-a reclamat tatal ca a violat-o de nenumarate ori, inclusiv in locuri publice.

Individul este acuzat ca si-a violat fiica de 16 ori si a obligat-o sa intretina relatii secuale inclusiv in vacante si in locurile publice

Tot cosmarul trait de adolescenta a iesit la iveala cand tanara si-a facut curaj si i-a povestit mamei dramele prin care trecea. Femeie a cerut imediat ajutorul politiei, iar dupa verificarile efectuate, sesizarile s-au adeverit.

“A fost pusa in miscare actiunea penala fata de tatal persoanei vatamate minore, sub aspectul comiterii infractiunilor de viol savarsit asupra unui minor in forma continuata si corupere sexuala a minorilor”, a declarat procurorul Stefan Fanariu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, citat de BZI.

Judecatorii au emis mandat de arestare in lipsa, pe numele barbatului, iar acesta a fost pus sub urmarire de Politia Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea