Social

#intrerupere curent electric #intrerupere electricitate #curent electric

Curentul electric se intrerupe azi in Bucuresti si Ilfov! Afla ce zone vor fi afectate!

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, vineri, in cateva zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

In Capitala, nu va fi curent electric in intervalul orar 8.30 - 14.00, in zona strazilor Sperantei, Inocentei si Armand Calinescu.

In judetul Ilfov, energia electrica va fi sistata, intre orele 8.00 si 20.00, in orasului Chitila, str. Al.I. Cuza, str. George Cosbuc, str. Nicolae Balcescu, zona Chitila Cartier; comuna 1 Decembrie, str. Oituz, str. Prelungirea Oituz, str. Giurgiului; orasul Bragadiru, strazile Garofitei, Vrabiei, Arges, Unirii si in strazile adiacente.

Intre 09.00 si 16.00, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta in zona comunei Moara Vlasiei, satul Moara Vlasiei in intregime; comuna Gradistea, satele Gradistea si Sitaru; comuna Dobroesti, satul Fundeni, str. Victoriei; comuna Chiajna, satul Rosu, strazile Praporgescu, Coacazei, Bacriului, Al.I. Cuza si strazi adiacente.

De asemenea, curentul electric va fi intrerupt in intervalul 16.00 - 19.00 in zona comunei Moara Vlasiei, strazile Duzilor, Staruintei, Statorniciei, Agromec, Eroilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea