Social

Cupa UEFA: Dinamo - Marseille

In aceasta seara, de la ora 21.45, in direct la ProTv, suporterii dinamovisti vor afla daca favoritii lor vor juca si la primavara in Cupa UEFA.
Pentru a fi siguri de calificare, elevii lui Ioan Andone vor trebui sa invinga pe Marseille , iar atunci nu vor mai depinde de rezultatul celeilalte intalniri din grupa, Heerenveen - Levski. Chiar daca francezii sunt deja calificati, acestia nu concep sa nu castige astazi. "Noi am facut un meci bun cu Auxerre in campionat, dar vrem sa castigam si cu Dinamo, pentru ca este un meci pe teren propriu si am avea sansa sa ocupam primul loc in grupa", a avertizat tehnicianul Fernandez, care apoi i-a laudat pe romani. "Dinamo este prima in campionat si a avut zece zile de pauza. Este o echipa solida, foarte tehnica si bine organizata. La Sofia, ei au pierdut in prelungiri, in contextul in care au evoluat in zece oameni aproape o ora. Au avut sase sau sapte ocazii, pe cand noi nu am avut atatea", a mai adaugat tehnicianul lui OM. In ciuda acestor declaratii "razboinice", OM pare mai preocupata de partida de sambata, cu Strasbourg, deoarece o victorie ar putea sa o duca pe podium. In aceste conditii, este posibil ca in meciul cu Dinamo sa fie odihniti o parte din titulari. Intr-un sondaj pe site-ul UEFA, " cainii rosii " sunt vazuti drept favoriti. Astfel, 52 la suta din participanti au mizat pe o victorie a romanilor, 40 la suta cred intr-o victorie a francezilor, in timp ce opt la suta din repondenti cred ca partida se va termina la egalitate. Meciul OM-Dinamo va fi arbitrat de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Julian Rodriguez Santiago, ajutat la cele doua linii de Francisco Gonzalez Rodriguez si Rafael Guerrero Alonso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea