Social

# 1 decembrie 2023 # vremea decembrie #prognoza meteo #vremea #starea vremii #sfantul nicolae

Cum va fi vremea in prima parte a lunii decembrie. Ce ne asteapta in minivacanta de 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei ANM, daca in luna noiembrie temperaturile se vor incadra in normalul perioadei, in luna decembrie acestea vor fi mai crescute decat este normal.  Iata cum va fi vremea in intervalul 13 noiembrie – 11 decembrie 2023.

Vremea in saptamana 13 – 20 noiembrie 2023

Valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii, posibil usor mai coborate in zonele montane dar si usor mai ridicate in extremitatea de sud a tarii. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice.

Vremea in saptamana 20 – 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari.

Vremea in saptamana 4 – 11 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea