Social

# vremea pana la finalul anului #vremea in decembrie #prognoza meteo #vremea

Cum va fi vremea in luna decembrie. Prognoza pana la finalul anului

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ultima luna din an. Potrivit prognozei, luna decembrie vine, in cea mai mare parte, cu temperaturi specifice pentru aceasta perioada a anului. Precipitatiile vor fi excedentare in prima parte a intervalului. Iata, asadar, cum va fi vremea in perioada 4 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024.

Vremea in saptamana 4 – 11 decembrie 2023

Valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii. Regimul pluviometric va fi usor excedentar in regiunile sud-estice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 11 – 18 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in regiunile estice si sud-estice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in saptamana 18 – 25 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, posibil usor mai coborate in regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi usor deficitar in regiunile intracarpatice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cu posibilitatea unui usor excedent in regiunile vestice si nord-vestice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea