Social

#vreme pe patru saptamani #vremea de paste #starea vremii #conditii jalnice

Cum va fi vremea de Paste! ANM anunta temperaturi scazute pentru urmatoarele 4 saptamani

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei meteo, temperaturile vor fi mai scazute decat normalul perioadei in urmatorul interval si sunt asteptate precipitatii in toata tara.  Iata cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru perioada 27 martie – 24 aprilie.

Vremea in saptamana 27 martie – 3 aprilie 2023

Valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile intracarpatice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile intracarpatice, estice, sud-estice, dar mai ales in zona Carpatilor Occidentali, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 3 – 10 aprilie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai coborate decat cele specifice pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice, iar in rest valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale.

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile estice, sudvestice, dar mai ales in cele sudice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in saptamana 10 – 17 aprilie 2023

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, pe intreg teritoriul Romaniei.

Regimul pluviometric se va situa in jurul celui normal pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 17 – 24 aprilie 2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii vor avea o tendinta excedentara in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane.

FOTO: freepik.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea