Social

# prognoza meteo craciun #craciun 2023 #vremea de craciun #prognoza meteo

Cum va fi vremea de Craciun. Meteorologii au facut anuntul. Prognoza pe patru saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani.  Potrivit meteorologilor, luna decembrie vine cu vreme temperaturi specifice pentru aceasta perioada. In prima parte a lunii precipitatiile vor fi excedentare, urmand ca la finalul intervalului nivelul de precipitatii sa fie nomal pentru perioada mentionata. Iata, asadar, cum va fi vremea in perioada 27 noiembrie-25 decembrie 2023.

Vremea in saptamana 27 noiembrie – 4 decembrie 2023 

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica negativa mai accentuata in jumatatea nordica a tarii.  Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile vestice, sud-estice si la munte. 

Vremea in saptamana 4 – 11 decembrie 2023 

Temperaturile medii se vor situa in jurul celor specifice pentru acest interval, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile vestice. 

Vremea in saptamana 11  – 18 decembrie 2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi usor excedentar in regiunile vestice si nord-vestice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 18 – 25 decembrie 2023 

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada, vor avea o tendinta usor deficitara in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea