Social

#pleosnite #camera hotel #hotel

Cum iti poti da seama daca sunt plosnite de pat in camera de hotel si ce trebuie sa faci

Plosnitele de pat au invadat destinatiile turistice si multe persoane au ajuns cu ele acasa, dupa un concediu, fara sa stie. Acestea se inmultesc rapid, si pana sa fie observate, deja scapa de sub control. Este extrem de greu sa scapi de aceste insecte, odata ce casa este contaminata.

Prin urmare, cel mai bine este sa previi sa aduci plosnitele de pat acasa. Iata la ce trebuie sa fii atent cand mergi in vacanta.

Verfica atent camera de hotel

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, cand ajungi la locul de cazare, este sa verifici atent camera de hotel. Da asternuturile la o parte si verifica salteaua cu atentie. Verifica apoi pernele si locurile in care se pot ascunde aceste insecte, precum plintele, imbinarile mobilierului (in special imbinarile cadrului patului).

"Plosnitele calatoresc cu oamenii. Din pacate, nu exista foarte multa educatie in acest sens, de aceea in hotel se face training special oamenilor care fac curatenie, pentru a putea preveni aceste insecte.

Ca turist, trebuie verificata intai salteaua patului, pentru ca se pot vedea niste urme maronii sau niste coji de larve.

Se ascund in plinte, in prize, in tapet dezlipit. Este foarte greu de scapat de ele pentru ca pot trai, fara sa se hraneasca, pana la un an.

In general, ciupesc noaptea", a spus Cristina Huzum, manager hotel, pentru antena3.ro.

Ce trebuie sa faci daca descoperi plosnite in camera de cazare

Daca observi plosnite in camera de hotel este important sa refuzi cazarea si sa ceri o alta camera, daca este posibil. In caz contrar, pe langa disconfortul creat de ciupituri, sansele de a le duce acasa, sunt uriase.

"Mergem imediat si solicitam schimbarea camerei. Atunci cand le descoperi, o camera se inchide si nu se mai foloseste de turisti. Trebuie stiut ca acestea nu supravietuiesc la temperaturi foarte scazute sau foarte mari.

Trebuie sa va spalati hainele cu care ati calatorit la peste 60 de grade si sa va protejati toata valiza cu care calatoriti", a mai spus Cristina Huzum, pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea