Social

#cele mai mari solduri #Bobbi-Jo Westley #solduri

Cum arata femeia care vrea sa aiba cele mai mari solduri din lume. Isi risca viata pentru asta

Bobbi-Jo Westley are 45 de ani si vrea sa bata un record. Isi doreste sa fie femeia cu cele mai mari solduri din lume, chiar daca isi risca viata pentru asta. Chiar daca medicii au avertizat-o ca isi pune in sanatatea la mijloc, Bobbi vrea sa isi indeplineasca visul.

 

Recordul este detinut acum de Mikel Ruffinelli, din Los Angeles, care a castigat acest titlu in 2013. Bobbi s-a apucat de planul ei din anul 2017.

Westley a strans deja numerosi fani online si castiga mii de dolari pe luna din vanzarea pozelor adulte. Femeia cantareste aproape 246 de kg si are o circumferinta a soldurilor de 2.41 m. Recordul, detinut de Ruffinelli, e de 2.51 m.

”Soldurile mele ma fac unica. Ma fac pe mine ”mine”. Cand am realizat ca sunt barbati in lume carora le place forma mea, am fost surprinsa,” a declarat Bobbi, ce traieste cu sotul ei

Potrivit Daily Mail, Bobbi poate sa castige si 2.000 de dolari pe ora in timpul sesiunilor web cu fanii sai.

”Primesc tot felul de cadouri si mesaje de la fani, unii dintre ei ma intreaba daca vrea sa ma casatoresc cu ei, ceea ce e cam greu, pentru ca deja am un sot,” a continuat ea.

”Atunci cand oamenii de pe retelele de socializare imi spun ca sunt grasa, nu reactionez. Pentru ca sunt grasa.  E ceva ce trebuie sa fac si o iau zi dupa zi. Vreau sa-si aduca lumea aminte de mine pentru ceva si cred ca am fost menita sa am cele mai mari solduri din lume. Ultima data cand am fost la doctor, avea, 246 de kg. Si sa ai solduri mari e cam dificil,” a declarat Bobbi. ”Cand urc sau cobor scarile sau pasesc pragul usilor, trebuie sa ma intorc intr-o parte.”

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea