Social

#simina # What's Up #sotie

Cu ce se ocupa acum Simina, fosta sotie a lui What's Up

What’s Up a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Simina Costea timp de noua ani, dintre care trei ani au fost casatoriti.

 

Cu toate acestea, din cauza tensiunilor care au aparut in relatia lor, cei doi au decis sa urmeze cai separate in 2019, chiar daca aveau planuri mari pentru viitor.

In prezent, Simina s-a stabilit in Londra de un an, in timp ce artistul s-a casatorit recent din nou, surprinzand pe toata lumea, cu iubita pe care a pastrat-o departe de ochii curiosilor timp de aproape doi ani.

What’s Up a organizat o ceremonie discreta weekendul trecut alaturi de aleasa inimii sale, Micky. Se pare ca dupa divortul de femeia care a fost si managerul carierei sale muzicale, artistul a gasit in sfarsit pacea interioara, acest moment marcand patru ani de la despartire. Noua lui partenera, o cantareata si ea, a ramas in umbra pana acum.

Pe de alta parte, timpul a trecut si pentru Simina, iar lucrurile par sa se fi asezat in viata ei. Deja de un an locuieste in strainatate si nu pare sa aiba planuri de a se intoarce in tara natala in viitorul apropiat.

„Eu am plecat de un an in Londra. Chiar nu mai stiu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa. Acum, aici, ma axez pe studii, pe arta, de producerea unui podcast si tot asa. Mai exact pe dezvoltarea mea personal. Nu ma gandesc sa revin in tara pentru urmatorii ani, dar asa vin in Romania, in vizita la parintii mei de ½ ori pe an”, a declarat Simina pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea