Social

Cristi Chivu, in echipa ideala de la Campionatul European!

Cu toate ca adversarii nostri din Grupa C nu ne prea dau nicio sansa in ceea ce priveste calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European, cu siguranta se tem de unii dintre elevii lui Piturca.

Cum era de asteptat, liderii noii generatii de fotbal a Romaniei sunt cei care au bagat frica in celelalte echipe din „Grupa Mortii”, chiar daca nationala noastra se bazeaza pe forta grupului. Chivu si Mutu se bucura de o atentie speciala, evolutiile lor fiind intens urmarite in fiecare an de grupari care sunt gata sa bage adanc mana in buzunare pentru semnatura lor.

Insa adevarata valoare a unui jucator nu poate fi exprimata mai bine decat la un turneu final. Cu toate ca „Briliantul” a fost eclipsat de ceilalti atacanti prezenti la EURO 2008, tricolorii se pot lauda cu un roman in echipa ideala a competitiei. Dupa cum informeaza Fanatik, Banca Elvetiana a facut un studiu asupra loturilor convocate la Campionatul European, ajungand la concluzia ca cea mai valoroasa „ multinationala ” costa nu mai putin de 351 de milioane de euro!

Cristi Chvu isi ocupa locul de cinste in centrul apararii, oarecum interesanta decizia celor care au facut aceasta statistica. Dar cel mai bine urmariti „unsprezecele ideal”, alaturi de sumele la care sunt cotati jucatorii.

Echipa ideala de la EURO 2008:


Portar:
Petr Cech (Cehia, 28 de milioane de euro)

Fundasi:
Sergio Ramos (Spania - 30 de milioane de euro)
Carles Puyol (Spania - 28 de milioane de euro)
Cristi Chivu (Romania – 21 de milioane de euro)
Gianluca Zambrotta (Italia - 24 de milioane de euro)

Mijlocasi:
Andrea Pirlo (Italia - 36 de milioane)
Cesc Fabregas (Spania - 35 de milioane)
Michael Ballack (Germania - 26 de milioane de euro),
Cristiano Ronaldo , cotat la 50 de milioane de euro

Atacanti:
Zlatan Ibrahimovic (Suedia - 38 de milioane de euro)
Thierry Henry (Franta - 35 de milioane de euro)
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea