Social

#echipa nationala #accidentare #gica popescu #udinese #inter #cristi chivu

Cristi Chivu a revenit in forta la Inter

Revenirea lui Cristi Chivu in meciul Inter-Udinese a surprins microbistii. Odihna dupa accidentare i-a facut bine capitanului nationalei Romaniei, a carui prestatie a fost laudata de presa italiana .

Accidentarea lui Chivu l-a impiedicat sa joace pentru Romania in preliminariile CM 2010 . Absenta lui Chivu din cele doua partide si a lui Adrian Mutu in meciul cu Austria au contribuit la cele doua infrangeri suferite de nationala.

Jocul foarte bun al lui Chivu i-a facut pe unii tricolori sa comenteze despre gravitatea accidentarii care i-a provocat absenta de la nationala. Gica Popescu a sarit imediat in apararea capitanului nationalei, sustinand ca nu a fost exagerata in nici un fel accidentarea. 

"Am fost la Milano cu ceva zile inainte de meciul cu Serbia. Am stat la aceeasi masa cu Mourinho si Chivu. Am vorbit cu ei si mi-au spus in ce stare medicala se gaseste jucatorul. Nu se dadea Cristi lovit inaintea unui asemenea meci cum a fost cel cu sarbii. Stiu sigur asta de la cei doi. Nu-i sta in caracter lui Chivu sa minta. Mai mult, sa ma minta Mourinho pe mine? Sunt convins ca a fost accidentat. Stiu, dar nu pot sa va spun ce eforturi a facut ca sa joace cu Udinese in ultima etapa", a declarat Gica Popescu pentru Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea